Om oss


Orsa operasällskap 

 

Orsa Operasällskap är en ideell förening med syfte att främja intresset för opera och annan musikteater.

 

Föreningen bildades våren 2013 för att undersöka och diskutera operakonstens roll i samhället och i ett historiskt perspektiv. Det sker främst genom digitala biovisningar och studiecirklar. Vi samarbetar med IOGT-NTO i Orsa om operakvällar på Bio Röda Kvarn och med Studiefrämjandet om cirklarna. Orsa operasällskap är medlem i Folkets Hus och Parker.

 

Ett kulturprojekt som detta kan inte genomföras utan ideella insatser. Orsa operasällskap har ca 100 medlemmar, som bidrar till ett fördjupat intresse för opera som konstart i Ovansiljan. Som medlem får du löpande information om föreningens verksamhet och du bidrar till att göra biovisningarna möjliga.

 

Anmäl dig som medlem på kontaktformuläret (se sidan "Kontakta oss"). Medlemsavgiften är 100 kr/år. Du kan också anmäla dig via mail orsaoperasallskap@gmail.com eller telefon (070-625 99 70, Leif Borgert).

 

Välkommen att dela vårt intresse!

 

Styrelsen består av följande ledamöter: Tina Ängeby (ordförande), Leif Borgert (sekreterare), Mats Andersson (kassör) samt Nils-Göran Johansson och Johanna Tysk (ledamöter).

 

 

 

 

Om oss

Consulting: 90%

Accounting: 80%

Management: 95%

Hemsida www.orsaopera.se

E-post orsaoperasallskap@gmail.com

Tel sekr 070-625 99 70 (Leif Borgert)

Bankgiro 198-511

Swish 123 690 7943